MAINOS

Vammalan kaapeliverkossa digitaaliset lähetykset vuonna 2002

Uutiset

Mika Hyssi

Etelä-Satakunnan Puhelin Oy:n kaapeliverkossa voi ensi vuoden puolella seurata digitaalisia lähetyksiä. ESP korjaa ja parantaa kaapeliverkkoa vaiheittain ja ilmoittaa asiakkailleen työn edistymisestä.

Ensimmäiset viralliset digitaaliset lähetykset lanseerattiin eilen maanantaina. Suurin osa lähetyksestä on uusintoja ja ohjelmaesittelyjä, sillä digisovittimia ei ole vielä laajasti saatavilla. Interaktiivisten ohjelmien käyttö on mahdollista aikaisintaan ensi vuoden kevät-kesällä, kun MHP-standardin omaavat digiboxit tulevat myyntiin.

Nyt saatavilla olevilla karvalakkimalleilla voi seurata lähetyksiä, mutta Superteksti-tv ja interaktiiviset toiminnot eivät niissä toimi.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top