MAINOS

Valtakunnallinen huumekampanja käynnistyi

Uutiset

Samuli Kinnari

Terveyden edistämisen keskus käynnisti syyskuun alusta mittavan huumeaiheisen mediakampanjan. Tavoitteena on herättää ja avartaa julkista huumekeskustelua sekä rohkaista ihmisiä hankkimaan lisää tietoja huumeista ja niihin liittyvistä näkökulmista.

Kolme vuotta jatkuva kampanja näkyy loppuvuoden aikana suurimmissa sanoma- ja aikakauslehdissä, ulkomainonnassa, sekä radiossa ja televisiossa. Yhteistyössä eri järjestöjen ja viranomaisten kanssa toteutettavaa kampanjaa rahoittavat sosiaali- ja terveysministeriö sekä Raha-automaattiyhdistys. Kampanjaan kytkeytyy myös useita ehkäisevän huumetyön paikallishankkeita.

Huumeongelma vaikeutui läpi 1990-luvun. Samaa tahtia on kasvanut huumeita koskevien mielipiteiden ja huumeongelman ratkaisumallien kirjo. “Huumeiden käyttö on levinnyt ja kansalaiset, järjestöt ja viranomaiset yrittävät hahmottaa uutta uhkaa. On tärkeää miettiä keinoja ehkäistä ongelmien syntyä, mutta se ei enää riitä. Olemme vaiheessa, jossa on myös kesytettävä huumeista syntyviä haittoja ja riskejä”, sanoo Harri Vartio Terveyden edistämisen keskuksesta.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top