MAINOS

Netissä paikallisuutisia kuudesta osoitteesta

Uutiset

Samuli Kinnari

Internetistä löytää Äetsän seudun paikallisuutisia jo kuudelta sivulta. Sopuli.netin lisäksi paikallista tietoa tarjoavat Vammalanseutu.net, Radio West, Satanen.com sekä Yleisradion Satakunnan ja Tampereen radiot.

Sopuli.netin lisäksi joka arkipäivä uusia uutisia tuottavat verkkoon Radio West, Satakunnan radio ja Tampereen radio. Satanen.com päivittyy satunnaisesti. Myös Vammalanseutu.netiin uusia uutisia ilmestyy silloin tällöin. Esimerkiksi viime viikon perjantaina päättyi kolmen viikon päivitystauko.

Runsaimmat ja paikallisimmat uutiset löytyvät Radio Westin kotisivulta. Saittia myös päivitetään ilahduttavan säntillisesti.

Sopuli.netin toimitus on mitoittanut arkipäivisin lisättävien uusien uutisten määrän vähintään kahteen. Käytännössä tuoreita tekstejä ilmestyy päivittäin enimmillään viisi. Viikottain Sopuli.netiin päivitetään muun muassa Pääfile, Viikkofile, viihteellisiä tekstejä ja Hitit-lista. Päivittäiseen päivittämiseen omat rajoituksensa tuo toimituksemme pienuus ja toisaalta myös se, että lehtitalomme päätuote on edelleen paperipainatteinen Sopuli.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top