MAINOS

Tulta!

Rasia

Mika Hyssi

Ensin hutkitaan ja sitten vasta tutkitaan. Nyt Yhdysvalloilla on sellainen vauhti päällä, että kohta ollaan kolmannen maailmansodan partaalla.

No ei nyt aivan, mutta kovin vauhdikkaasti USA:n presidentti George Bush ja amerikkalaiset etenevät kostoisku-uhittelussaan. Pääepäillyksi on nimetty Osama bin Laden, mutta toisten lähteiden mukaan hän ei olisikaan vastuussa terrori-iskuista. Totta on nyt se, että USA on ilmoittanut olevansa sodassa ja Afganistan uhkaa kostaa naapurimailleen, jos ne auttavat Yhdysvaltoja.

Vaikka isku New Yorkiin olikin suorastaan sairas teko ja kohahdutti maailmaa, ei tuleen tule vastata tulella. Miksi ihmeessä USA ei lopeta kostokierrettä nyt ja selvittäisi asiat puhumalla? Koska tuleen kuuluu yleisen käsityksen mukaan vastata tulella. Hyökkääjät eivät ole enää ihmisiä vaan vihollisia. Kiitos tappovehkeiden keksijien, me tapamme toisiamme.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top