MAINOS

Porissa parsitaan yhteistyötä Leikisti oikeesti -seminaaripäivillä

Uutiset

Mika Hyssi

Satakunnan taidetoimikunta järjestää Porissa 5.-6. lokakuuta Leikisti oikeesti -seminaaripäivät. Maksuttoman seminaarin ja työpajojen tarkoituksena on nivota yhteistyöhön maakunnan lastenkulttuurin alalla työskenteleviä paikkakuntalaisia.

Leikisti oikeesti -seminaari ja oheistyöpajat ovat osa Satakunnan taidetoimikunnan laajaa lastenkulttuurin maakunnallista kehittämisprojektia, jota varten opetusministeriö myönsi keväällä 110 000 markan lisämäärärahan.

Projekti jatkuu syksyn mittaan muun muassa lastenkulttuuriohjaajien koulutuspäivillä eri puolilla Satakuntaa. Koulutuspäivät pyrkivät vastaamaan niihin tarpeisiin, joita on seminaarin yhteydessä kartoi-tettu.

Seminaari käynnistyy perjantaina Porin Promenadikeskuksessa suomalaisten huippuluennoitsijoiden avaamana. Puheenjohtajana toimii raumalainen taiteen tohtori Päivi Granö. Tilaisuudessa pohditaan leikkivän luovuuden merkitystä ja tarkastellaan lapsen omaa kokemusta. Niin seminaarin kuin sen oheistyöpajojenkin johtoajatuksena on lähteä liikkeelle lapsen omasta maailmasta.

Lauantaina eri puolilla Poria järjestetään työpajoja, joissa tarjotaan muun muassa ohjeistusta leikkiteatterimetodeista. Kuvataiteilija Rolf Lehtinen luotsaa seminaarilaisia kuvataidepajassaan.

Leikisti oikeesti -seminaarista ja työpajoista julkaistaan info-lehtinen loppuvuoden aikana.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top