MAINOS

Suuremmat setelit

Kolumni

Samuli Kinnari

Äetsäläisissä lompakkovalmistamoissa eletään kiireisiä aikoja. Ensi vuoden alussa otetaan käyttöön fyysisiltä mitoiltaan markkoja suuremmat eurosetelit. Uudet rahapussit siis käyvät kaupaksi.

Nahkaa on Äetsässä muokattu lompakoiksi ja kasseiksi jo kauan. Kunta tunnetaan tuotteistaan hämmästyttävän hyvin ympäri Suomea. Äetsä on saanut kassipitäjän imagon, vaikkei kovin aktiivista markkinointityötä olekaan tehty. Hyvä näinkin, mutta ehkäpä tunnettuutta voisi hieman hyödyntää.

Aivan välttämätöntä uuden lompakon hankkiminen ei ole, vaikka kukkarokauppiaat eivät sitä välttämättä tunnustakaan. Viiden, 10 ja 20 euron setelit mahtuvat mukavasti markka-ajan rahapusseihin. Suurempiin seteleihin ei arkipäivien kaupankäynnissä välttämättä kovin usein törmää.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top