MAINOS

Energia säästössä tämän viikon

Uutiset

Mika Hyssi

Kuluvalla viikolla vietetään valtakunnallista energiansäästöviikkoa. Energiapalveluyhtiö Motivan luotsaamassa tapahtumassa jokaisella päivällä on oma teemansa. Maanantaina keskitytään lämmityksen saloihin, tiistaina korostetaan energiaystävällistä liikennettä ja keskiviikkona pohditaan vedenkäyttöä. Torstaina opetetaan kuluttaja- ja energiaystävällisten laitteiden hankintaa, perjantaina säästetään sähköä ja viikonloppuna kierrätetään.

Motivan lisäksi energiansäästöviikossa ovat mukana useat sähköyhtiöt ja yritykset.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top