MAINOS

Uudella nuorisovaltuustolla hyvä pohja

Kolumni

Samuli Kinnari

Huittinen on saanut uuden nuorisovaltuuston. Viime vuonna valittu ensimmäinen poppoo otti työn tosissaan ja sai paljon aikaan. Uuteen valtuustoon kohdistuukin paljon odotuksia.

Satakuntalaiskaupungissa nuorisovaltuusto on otettu tosissaan sekä hallinnossa että yleisön joukossa. Näin ei kuitenkaan ole kaikkialla. Monella paikkakunnalla nuorisovaltuusto tai sen tyylinen toimielin on olemassa, mutta ei käytännössä tee mitään. Syitä nukkumiseen voi olla monia. Valitettavasti kuitenkin usein vaikuttaa siltä, että hallinto on halunnut nuorisovaltuuston vain koristeeksi. On siis mukava mainita, että sellainen on olemassa.

Nuorisovaltuustojen toiminnan voisi kärjistäen sanoa olevan paljolti kunnan hallinnollisen asenneilmapiirin varassa. Mikäli nuoriin ei uskota, ei nuorisovaltuustokaan voi saada mitään aikaan. Nuorisovaltuustoillahan ei ole alaisuudessaan viranhaltijoita.

Huittisten asenneilmasto vaikuttaa terveeltä. Ensimmäinen nuorisovaltuusto teki ahkerasti töitä. Toivottavasti uusi saa aikaan vähintään yhtä paljon.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top