MAINOS

Hämeen liiton jäsenet poikkesivat Forssassa

Uutiset

Mika Hyssi

Hämeen liiton kaavoituspäällikkö Hannu Raittinen yhdessä liiton maakuntavaltuuston ja -hallituksen jäsenten kanssa kävi tutustumassa Forssassa. Matkan tarkoituksena oli nähdä, miltä erilaiset maankäyttöratkaisut näyttävät käytännössä. Maakuntakaavoitus on luottamushenkilöiden yksi suurimpia tehtäviä tänä vuonna.

Jäsenet olivat tyytyväisiä Forssan nykyiseen kehitykseen. Kiitosta herui muun muassa Kehräämön alueesta, jossa Hämeen ammattikorkeakoulun Forssan toimipisteen lisäksi on mm. kirjasto, museo ja lounasravintola.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top