MAINOS

Luonnonsuojelulain luontotyyppien suojelu etenee

Uutiset

Samuli Kinnari

Pirkanmaan ympäristökeskus on saanut käyttöönsä tiedot UPM-Kymmenen omilta mailtaan Pirkanmaalla kartoittamista arvokkaista luontotyyppikohteista. Tiedot koskevat luonnonsuojelulaissa määriteltyjen suojeltavien luontotyyppien esiintymistä. Mikäli luontotyyppikohteet täyttävät luonnonsuojelulaissa ja -asetuksessa määrätyt kriteerit, kohteet voidaan suojella ympäristökeskuksen antamalla rajauspäätöksellä.

Vuosina 1999 ja 200 Pirkanmaan ympäristökeskus on kartoittanut luonnonsuojelulain luontotyypeistä jalopuumetsiköitä, pähkinäpensaslehtoja ja tervaleppäkorpia. Kartoituksia on tehty Hämeenkyrössä, Nokialla, Kangasalla, Valkeakoskella, Lempäälässä ja Pälkäneellä. Kaikkiaan on tarkastettu 141 kohdetta, joista luonnonsuojelulain kriteerit täyttäviä kohteita on 62 kappaletta.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top