MAINOS

Syksyn valopilkut

Kolumni

Samuli Kinnari

Elämme vuoden synkintä aikaa. Lohduton tuuli ulvoo talon nurkissa ja sade piiskaa ikkunoita. Puhurissa heiluvan katulampun valo hukkuu märkään asfalttiin. Lehdettömät puut uhmaavat myrskyä.

Erilaiset tempaukset ja tapahtumat ovat syksyn valopilkkuja. Aivan lähiseudultakin löytyy monenmoista tekemistä. Esimerkiksi viime viikonloppuna Vammalassa järjestettiin Naisten messut. Marraskuussa puolestaan Äetsässä vaelletaan Yllätysten yön tulilla. Ennen joulua on tarjolla myös muun muassa useita myyjäisiä ja luentotilaisuuksia.

Syystempauksiin kannattaa lähteä saamaan uusia virikkeitä. Tunnetustihan yleisö on kaikkien tapahtumien elinehto. Osallistuminen omassa kunnassa järjestettäviin tempauksiin myös turvaa kotiseudun vireyttä. Pienetkin tapahtumat ovat tärkeitä kohtaamispaikkoja ja yhteishengen luojia.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top