MAINOS

Sieppisen luuvitonen

Fisurannan Fiske

Mika Hyssi

Kekälesaaren kommuunitalolla kuiskitaan, että neiti Sieppisellä on machomies kaapissaan.

Johtaja Heräte talsii kohti kommuunitaloa. Hän on tuohduksissaan, sillä Kekälesaaren pääkadulla kuiskitaan, että neiti Sieppisellä, kommuunitalon sihteerillä, on mies. Heräte pelkää, että hänen karismansa on saanut neiti Sieppisen pois tolaltaan ja palkkaamaan muodokkaan machomiehen piukoissa stringeissä.

“Huomenta, neiti Sieppinen”, tervehtii johtaja neiti Sieppistä ja pyyhii hikeä kasvoiltaan. “Huh, tuli tuossa vähän hiki, kun nostelin painoja koko aamun. Ihastelin sitten siinä peilin ääressä, että onpa tullut kasvatettua hienot mahalihakset”, kerskuu Heräte sihteerikölle. Tosiasiassa Herätteelle tuli yksinkertaisesti hiki työmatkalla. Mutta eihän Sieppinen sitä tiennyt.

Johtaja Herätteen paperipinot notkuvat työpöydällä, mutta työ ei maita. Neiti Sieppisestä kulkeva huhu voi hyvinkin pitää paikkaansa. “Neiti Sie… Iiris, tulisitko käymään huoneessani”, puhuu Heräte sisäpuhelimeen. Hetken kuluttua neiti Sieppinen on ovella: “Johtajalla oli jotain asiaa?”

“Neiti Sieppinen, ensinnäkin: tiedän kyllä rajani. En ole mikään lihaspullistelija, mutta olen älykäs ja filmaattinen. En pidä siitä, että sinä, arvostetun kommuunitalon sihteeri, vatkaisit iltaisin jonkun machomiehen kanssa…” Johtaja Heräte huomasi menevänsä liian pitkälle ja tiesi neiti Sieppisen luuvitosen olevan tuloillaan.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top