MAINOS

Lehikoinen: Lasten edusta säästäminen on väärää politiikkaa

Uutiset

Samuli Kinnari

Mouhijärveläinen kunnanvaltuutettu Irmeli Lehikoinen (kd) otti viime viikon Kristityn vastuu -lehden haastattelussa kantaa kunnassa velloviin koulujen lakkautuspuheisiin. Sulkulistalla on kaksi koulua. Toisen lakkauttamisesta on jo tehty päätös.

“Kun kunnan talous on alijäämäinen, lasten edusta säästäminen on väärää politiikkaa”, Lehikoinen toteaa. Pientä koulua hän pitää hyvänä kasvuympäristönä lapsille. “Opettaja tuntee oppilaat ja pystyy paneutumaan oppilaiden asioihin, mikä edistää itse oppimistakin. Kodikas ilmapiiri luo hyvät mahdollisuudet kaveruussuhteille ja torjuu kiusaamista. Lyhyet koulumatkat ovat myös lasten etu”, Lehikoinen sanoo.

Irmeli Lehikoinen työskentelee Tyrvään seurakunnan diakonissana.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top