MAINOS

Marketin vatkaamiselle piste valtuustossa

Kolumni

Samuli Kinnari

Vammalan kaupunginvaltuusto päätti maanantaina äänestyksen jälkeen, että niin kutsuttu Finnoilin tontti varataan Pirkanmaan Osuuskaupan market-kiinteistölle. Tontille oli jo piirretty uimahalli. Pulikointipaikkaa pitäisi alkaa rakentaa vuonna 2004, mutta nyt hallille on löydettävä uusi tontti.

Market-hanketta on vatkattu Vammalassa jo kuukausia. Alunperin Pirkanmaan Osuuskauppa olisi halunnut rakentaa myymälänsä sairaalan lähistölle. Kaupunki ei kuitenkaan pitänyt paikkaa sopivana.

Vammalasta lohkesi tontti suurmyymälälle omituisen takkuisasti. Luulisi, että uusi kauppa otettaisiin innolla vastaan. Hieman koomista on myös se, että marketin katsottiin olevan sopimaton suunnilleen vastapäätä Finnoilin tonttia. Mikäli myymälä olisi noussut toiselle puolelle tietä, ei uimahallille olisi jouduttu etsimään uutta paikkaa.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top