MAINOS

Hulkon pesti päättyy irtisanomiseen?

Uutiset

Samuli Kinnari

Tiistaiaamuna kokoontuvan Äetsän kunnanhallituksen pitkällä esityslistalla on muun muassa Äetsän lukion rehtorin väliaikaisen viran hoidon keskeyttäminen. Virkaa on alkusyksystä lähtien hoitanut FM Tapani Hulkko.

Kunnanjohtaja Eero Mäki-Tanila esittää, että kunnanhallitus päättää irtisanoa Tapani Hulkon lukion rehtorin väliaikaisen viran hoidon päättymään kahden viikon kuluttua irtisanomisesta. Sivistyskeskuksen johtajan tehtävien hoidon poistamista Hulkolta kunnanjohtaja esittää 21. marraskuuta alkaen. Mäki-Tanilan esitykseen sisältyy myös, ettei Tapani Hulkko osallistu viranhoitoon 21. marraskuuta lukien.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top