MAINOS

Myrskyn tuhoja setvitään edelleen

Uutiset

Mika Hyssi

Viime viikon torstain myrskyn aiheuttamia tuhoja korjataan edelleen. Sähköverkkojen päälle kaatuneet puut on pääosin saatu raivattua, mutta sähköverkon vikojen paikallistaminen ja korjaaminen jatkuu vielä useita päiviä. Erityisesti ongelmia on Pirkanmaalla, Kanta-Hämeessä, Päijät-Hämeessä ja Uudellamaalla, kerrotaan Vattenfallista. Eilisillan ja yön aikana tehdyssä tilannearviossa selvisi, että vailla sähköä on vielä toistakymmentätuhatta kotitaloutta.

Lisäongelmia on aiheuttanut myös viikonlopun aikana tuulenpuuskat, jotka ovat kaataneet puita sähköverkkojen päälle jo korjatuilla alueilla.

Sähköyhtiöitä on moitittu puutteellisesta tiedottamisesta.

Sisäministeri Ville Itälä (kok.) haluaa selvityttää rajumyrskyn aiheuttamat hätätilanteet. Itälä pohtii Helsingin Sanomien haastattelussa kuntien valmiuksia ja ihmisten mahdollista evakuointia vastaavissa tilanteissa.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top