MAINOS

Hämeen tiepiiri alensi nopeuksia

Uutiset

Samuli Kinnari

Hämeen tiepiiri on marraskuussa alentanut nopeusrajoituksia muutamalla tieosuudella Vammalassa.

Pohjolan paikallistielle Vammalaan tiepiiri määräsi 50 km/h nopeusrajoituksen noin 1,5 kilometrin matkalle. Ratkaisua perustellaan tienvarsiasutuksella ja lyhyillä näkemillä. Päätös tehtiin tienvarren asukkaiden esityksestä.

Nohkuan-Emäkosken maantielle tiepiiri määräsi 60 km/h nopeusrajoituksen noin kahden kilometrin matkalle. Perusteena nopeusrajoituksen alentamiseen ovat liittymät ja lyhyet näkemät. Päätös tehtiin tienvarren asukkaiden esityksestä.

Liikenneturvallisuuden vuoksi Hämeen tiepiiri alensi valtatie 12 nykyisen 100 km/h kesänopeusrajoituksen 80 km/h maantien 252 eritasoliittymästä Rauman suuntaan noin 0,7 kilometrin matkalla. Rajoitus on jatkoa eritasoliittymän kohdalla jo olevaan pistekohtaiseen 80 km/h nopeusrajoitukseen.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top