Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Vesillä

Fisurannan Fiske

Fiske soutaa vauhdilla kohti Fisurantaa. Voimakkaat vedot vievät paattia pitkin sinistä järveä, mutta määränpää on vielä monen vedon takana. Supisuomalaiset kirosanat kaikuvat rannoille, kun sankarimme johdattaa venettään määrätietoisesti eteenpäin. Voimasanoissa on voimaa.

Kekälesaaressa neiti Sieppinen kipittää takaisin kommuunitalolle, mutta pysähtyy talon eteen. "Himputti, minullahan on uudenkarhea moottorivene", hihkaisee Sieppinen ja juoksee takaisin rantaan.

Kiivas tahti vie Fisken venettä tasaisen varmasti. Kiire on kova ja lisähuolta aiheuttavat paatin pohja, joka alkaa muistuttaa lastenammetta. "Älä nyt ala temppuilemaan. Älä tänään", puhuu Fiske veneelle mutta vettä pulppuaa pohjasta yhä enemmän.

Fiske on jatkamassa matkaansa uimalla, mutta neiti Sieppinen ennättää moottoriveneellä ensin. "Täydellinen ajoitus. Olin juuri heittämässä vedet", vitsailee Fiske ja hyppää Sieppisen veneeseen. "Voitin arvonnasta", sanoo Sieppinen ja kaasuttaa kohti Fisurantaa.

close

Tilaa ilmainen uutiskirje

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top