MAINOS

Yllätysten yö kaipaa jäntevyyttä

Kolumni

Samuli Kinnari

Äetsässä järjestettiin viime viikon perjantaina Yllätysten yö -tapahtuma. Aikaisemmilta vuosilta tuttuun tapaan elävät tulet ohjasivat kulkijoita. Nähtävää ja koettavaa oli jälleen tarjolla ympäri kuntaa.

Yllätysten yö on yksi Äetsän ja koko lähiseudun syksyn piristysruiskeista. Hieman jäntevyyttä tapahtuma kuitenkin kaipaisi. Jo Yllätysten yön nimi on hieman harhaanjohtava, kun valtaosa tempauksista ajoittuu alkuiltaan. Varsinaisen ohjelmarungon puuttuminen puolestaan aiheuttaa sen, että eläviä tulia seuraava kulkija myöhästyy monesta paikasta.

Nykyisellään Yllätysten yö ei sovi puheliaille ihmisille. Puolituttujen kanssa ei nimittäin voi jäädä sanalle montaa kertaa, mikäli aikoo ehtiä useampaan toimintapisteeseen. Yllätysten yön päättymistä kannattaisikin venyttää hieman myöhemmäksi.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top