MAINOS

Maija Rask jakoi aikuiskoulutuksen laatupalkintoja

Uutiset

Mika Hyssi

Opetusministeriö on myöntänyt aikuiskoulutuksen laatupalkinnot Jyväskylän yliopiston Chydenius-instituutin maisterihautomolle, Tampereen kaupunginkirjaston ja Tampereen työväenopiston internet-haitaribussi “Netti-Nysselle” sekä Kauhajoen lukion aikuislinjan Tiedon lähteillä -hankkeelle.

Aikuiskoulutuksen laatupalkinnot ovat suuruudeltaan 100 000 markkaa ja ne jaettiin ensimmäistä kertaa. Palkinnot luovutti opetusministeri Maija Rask maanantaina 17.12. Palkinnosta on tarkoitus kehittää vuotuinen perinne.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top