MAINOS

Punkalaitumella oikea suunta

Kolumni

Samuli Kinnari

Onneksi punkalaitumelaisilta kunnanvaltuutetuilta löytyi viime viikolla kaukonäköisyyttä, joka valtaosalta kuntalaisia ainakin kuntakuvatutkimuksen tulosten mukaan puuttui. Valtuusto päätti reilulla enemmistöllä, että Punkalaidun anoo siirtoa Satakunnasta Pirkanmaalle.

Fakta on, että Satakunnalla ei mene kovin lujaa. Maakunnan peilinä voi pitää sen pääkaupunkia Poria, jonka talous- ja työllisyystilanne ei tunnetusti kovin hurrattava ole. Pirkanmaalainen Tampere sen sijaan on jo kauan kulkenut kasvu-uralla. Nousu jauhaa ainakin välillisesti vaurautta koko maakuntaan.

Toivottavasti muuttokassien pakkaaminen Punkalaitumella sujuu mukavasti. Yhteistyökuvioidensa kanssa kunta saattaa joutua hieman luovimaan. Nykyisinhän Punkalaidun kaveeraa satakuntalaisen Huittisten kanssa. Toisaalta vipinää on jo myös pirkanmaalaisen Vammalan suuntaan. Lounais-Pirkanmaan seutukuntaankin pieni, mutta vireän tuntuinen Punkalaidun olisi mukava jatke.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top