MAINOS

Toimittajan unelmavuosi

Kolumni

Samuli Kinnari

Kuluneen vuoden uutispuuro oli sakeaa herkkua ja sitä oli myös mukavasti tarjolla. Hyvin ansioituneesti retosteltavaa löytyi Äetsän kunnasta. Kuumia perunoita olivat muun muassa lukion rehtorin viran täyttäminen ja joulukuussa hiipunut säästökeskustelu. Vaikka joulurauha laskeutui lopulta myös Äetsään, lienee svengaavia tekstejä odotettavissa myös tulevaisuudessa.

Muistoihin haihtuvaan vuoteen mahtui toki paljon iloisiakin kuulumisia. Vanhan kirjallisuuden päivät keräsi jälleen suuren joukon lukutoukkia Vammalaan, Äetsässä Pehulan viihtyisyyden parantaminen harppasi askeleen eteenpäin ja Huittisissa uusi kirjasto avasi ovensa.

Toivottavasti alkava vuosi on positiivisessa mielessä tapahtumarikas. Ikäviä uutisia emme toki toivo välitettäviksi. Sopulin kynää kuitenkin terotetaan ahkerasti, sillä onhan yksi tiedotusvälineen tehtävistä valtaapitävien arvostelu.

Koko toimituksen puolesta toivotan onnea alkavalle vuodelle!

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top