MAINOS

Tapaninpäivänturnaus keräsi jälleen suuren määrän pelaajia

Uutiset

Tanja Kallio

Vammalassa Donitsi Areenalla pidetyssä salibandyn Tapaninpäivänturnauksessa oli tänäkin vuonna useita joukkueita metsästämässä itselleen parhaan joukkueen pokaalia. Pelit pelattiin kahdella kentällä. Miesten joukkueet oli jaettu kahteen eri lohkoon, mutta naisten joukkueet pelasivat vain yhdessä lohkossa.

Miehet pelasivat päivän aikana omat lohkonsa, lohkojenväliset karsinnat ja siitä eteenpäin aina illalla pelattuun finaaliin asti. Naisten lohkossa pelattiin yksinkertainen sarja, jossa eniten pisteitä kerännyt joukkue voitti pokaalin kotiin.

Vuoden 2000 naisten sarjan voittajajoukkue Roismalan Ponnistuksen naiset lähtivät puolustamaan voittoaan ja hyvin pelit sujuivatkin. Viimeiseen peliin lähdettäessä tilanne oli tasainen. RoPo sai vastaansa RuPun Huittisista. Molemmat joukkueet tiesivät tilanteen: jos Rupu voittaisi he voittaisivat koko turnauksen, mutta jos RoPo voittaisi, pokaali olisi vammalalaisten.

Peli lähti käyntiin ja taistelutahtoa löytyi, muttei tarpeeksi. RoPolaisia vaivasi väsymys, sillä joukkueessa oli erittäin vähän pelaajia. Kamppailusta huolimatta RuPu vei voiton 4-0 ja kiiltävä pokaali lähti Huittisiin. Ensi vuoden revanssia odotellen RoPolaiset lähtivät jatkamaan joulutaukoaan, joka päättyy ensi viikon alussa.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top