MAINOS

Kymppitonnin arvoinen suoritus

Kolumni

Mika Hyssi

Oloneuvos hykertelee osittain kuluneessa nojatuolissaan vuoden ensimmäiselle todelliselle tv-maailman ilouutiselle: Kymppitonni päättyy. Vihdoinkin!

Riitta Väisänen on luotsannut Kymppitonnia jo 16 vuotta. Hyvin harvat ohjelmat ovat pystyneet tähän ja nyt Kymppitonnin yksinkertainen idea on kaluttu MTV3:n ohjelmajohtaja Jorma Sairasen mielestä loppuun. Väisänen jatkaisi mielellään Kymppitonnia mutta näillä näkymin viimeiset jaksot rullaavat helmikuussa.

Kymppitonni kuului 90-luvun alussa myös Oloneuvoksen “Silloin tällöin” -katselulistalle. Myöhemmin visailu alkoi puuduttaa ja ehtipä mukana olla samoja kasvoja useaan kertaan.

MTV3 uudistaa itseään. Tämä onkin tarpeen, sillä kanavalla pyörii edelleen Speden Spelit ja Napakymppi. Napakymppiä on yritetty uudistaa, mutta Salmelaisen rinnalle hankittu tytsä ja tekopirteä studiobändi ärsyttää.

Valitettavasti ns. uudistukset näkyvät Jyrkin tilalla amerikkalaissarjojen päiväuusintoina. Ja mikä olisikaan Kymppitonnin tilalle loogisempaa, kuin Salatut elämät -sarjan uusinta ensimmäisestä jaksosta lähtien.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top