MAINOS

Lukion rehtorin virka kiinnosti seitsemää

Uutiset

Samuli Kinnari

Toinen hakukierros Äetsän lukion rehtorin virkaan päättyi viime viikon tiistaina. Virka oli alkuun haettavana 7.-30. marraskuuta viime vuonna. Ensimmäisellä ja toisella hakukierroksella tuli yhteensä seitsemän eri henkilön hakemusta.

Äetsän lukion rehtorin virkaa hakivat Pasi Artikainen Espoosta, Juhani Grönroos Kokemäeltä, Ilpo Halisto Nousiaisista, Severi Halkosaari Jokioisista, Seppo Holkeri Littoisista, Tapani Hulkko Haapavedeltä ja Pekka Martio Jyväskylästä. Kunnanhallitus päätti kutsua muutaman rehtorikandidaatin haastatteluun.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top