MAINOS

Hyvää huomentako?

Kolumni

Samuli Kinnari

Vielä vähän aikaa sitten kuvittelin, että MTV3 oli ylpeä Huomenta Suomesta. Toissa vuonna kymppisynttäreitä viettäneen herättäjän suosiota ei Ykkösen aamu-tv ole pystynyt horjuttamaan. Ainakaan toistaiseksi.

Hieman ennen vuodenvaihdetta luin lehdestä, että Maikkarin Huomenta Suomen lähetysaikaa typistetään. Aikaisemmin kolmituntinen ohjelma tulisi kuuden sijaan alkamaan hieman ennen puolta seitsemää ja loppuisikin jo vartin yli kahdeksan. Huomenta Suomen puffissa Lauri Karhuvaara ja Heikki Huttunen julistivat, että nyt saa nukkua pidempään ja asiat sanotaan entistä napakammin. Ja katinkontit! Maikkarin rahapula taitaa olla paljon pahempi kuin miltä on vaikuttanut.

Huomenta Suomi oli – siis oli – mukava aamukaveri. Parhaimmillaan ohjelma oli silloin, kun Pirkko Arstila ja Liisa Riekki olivat juontajina. Studion kotoisa tunnelma rauhoitti aamua mukavasti. Nyt jäljellä on vain kalsea raunio entisestä kukoistuksesta.

Uudistunut Huomenta Suomi on onneton floppi. Luulenpa, että meillä yhä useammin päivä tulee alkamaan pelkällä Hesarilla ja Radiomafian Aamulla.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top