MAINOS

Vähän iloa puffeista

Kolumni

Mika Hyssi

Mainostaukojen lisukkeena tarjotaan kanavan ohjelmapuffeja. Valitettavasti viikosta toiseen pyörivät samat puffit. Se ärsyttää.

Tiedän nyt viikon televisiosurffailun jälkeen, että Kaksi kaveria ja tyttö naurattaa sunnuntai-iltapäivisin, Frendit röhöttää tiistaisin, Ed mielistelee tiistaisin ja Pekka Pouta ennustaa Salaisia kansioita. Ja jos minulla on kännykkä, tiedän tasan tarkkaan mitä MTV3:n uutisstudiossa tapahtuu. Varmuuden vuoksi uutisankkurit toitottavat töllöttimestä kännykkäpalvelua pahimmillaan yli viisi kertaa päivässä.

Nelonen on onneksi puffiasiassa MTV3-kanavaa edellä vaihtuvuudessa.

Monet katsojat luulevat, että ohjelmapuffeja näytetään mainostauoilla vain verenpaineen nostamiseksi. Alueellinen mainonta johtaa usein tilanteeseen, jolloin esimerkiksi Helsingissä nähdään paikallisia mainoksia ja Pirkanmaalla on samassa kohtaa mainostyhjiö. Koska sarjat alkavat valtakunnallisesti samaan aikaan, on mainostauko täytettävä puffeilla. Valitettavasti.

Päivän aikana esitetyt kännykkäshowt tuntuvat Oloneuvoksesta yhdeltä pitkältä mainostauolta.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top