MAINOS

Kunta tarjoaa palveluja kuntalaisille

Kolumni

Samuli Kinnari

Äetsän uimahalleissa on vuoden alusta lähtien peritty ulkopaikkakuntalaisilta hieman kalliimpaa uintimaksua kuin äetsäläisiltä. Uusi järjestelmä on odotetusti herättänyt paljon porua. Julkisuudessa on jopa peräänkuulutettu hinnoittelun muuttamista entiselleen.

Uuden hinnoittelun arvostelijoilta vaikuttaa hämärtyneen se tosiasia, että kunnan tehtävä on tuottaa palveluja oman kunnan asukkaille. Muutoin koko kuntajärjestelmässä ei ole mitään järkeä.

Uusista uimahallilippujen hinnoista ärsyyntyneiden ulkopaikkakuntalaisten kannattaa joko muuttaa Äetsään tai käydä uimassa jossain muualla kuin Äetsän uimahalleissa. Keskustelu uimahallilippujen uudesta hinnoittelujärjestelmästä on erittäin kummallista ja täysin tarpeetonta. Hinnoittelu ei ole syrjintää, koska periaatteessa Äetsän ei tarvitsisi tarjota uimahallipalveluja kuin oman kunnan jäsenille. Pikemminkin ulkopaikkakuntalaisten voisi kuvitella olevan kiitollisia, koska Äetsän kunta antaa heille mahdollisuuden polskia Kiikan ja Keikyän uimahalleissa.

Jotkut äetsäläisetkin ovat julkisuudessa tunnustaneet, että eivät pidä kaksoishinnoittelusta. Se tuntuu hyvin kummalliselta. Onhan Äetsän kunta nyt esimerkillisesti ajanut äetsäläisten etua.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top