MAINOS

VSYP hakee uutta toimitusjohtajaa

Uutiset

Samuli Kinnari

Vammalan Seudun Yrityspalvelu Oy:lle haetaan uutta toimitusjohtajaa. Pestiä nykyisin hoitava Veli-Matti Erkkilä on siirtymässä kansainvälisiin työtehtäviin.

Uuden toimitusjohtajan tehtävänä on edelleen rakentaa ja kehittää yhtiölle alueellista, modernia elinkeinopolitiikan toimintakonseptia yhteistoiminnassa yrityselämän ja alueen kuntien kanssa. Hakijoilta edellytetään korkeakoulututkintoa tai muuta tehtävään soveltuvaa koulutusta.

Vammalan Seudun Yrityspalvelu Oy on Vammalan, Äetsän, Mouhijärven ja Suodenniemen kuntien omistama yritystoiminnan kehittämis- ja neuvontaorganisaatio. Yhtiön hallituksen puheenjohtaja on Äetsän kunnanjohtaja Eero Mäki-Tanila.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top