MAINOS

Luonnosuojelualueiden hankinta etenee

Uutiset

Samuli Kinnari

Viime vuonna Pirkanmaalla hankittiin luonnonsuojelutarkoituksiin valtiolle ja perustettiin yksityisiä luonnonsuojelualueita yhteensä noin 339 hehtaaria. Noin 172 hehtaaria ostettiin ja vaihdettiin valtiolle luonnonsuojelua varten. Lisäksi noin 167 hehtaaria yksityismaita rauhoitettiin Pirkanmaan ympäristökeskuksen esityksestä tai maanomistajan hakemuksesta.

Lehtoalueiden suojelu oli etusijalla. Lehtoja rauhoitettiin ja ostettiin muun muassa Hämeenkyrössä ja Mouhijärvellä. Suojeltavaa suota rauhoitettiin, ostettiin ja vaihdettiin esimerkiksi Vammalan Yyrinsuolla.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top