MAINOS

Sähköpostiriippuvainen

Kolumni

Samuli Kinnari

Tunnustan, olen sähköpostin orja. Luulenpa, että lisäkseni muutama muukin nostaa kätensä pystyyn.

Vielä muutama vuosi sitten kohistiin siitä, miten sähköposti nopeuttaa ja helpottaa monien asioiden hoitamista ja antaa sitä kautta käyttäjilleen aikaa. Mutta eipä kehityksen jälki ole ollut sellaista kuin kuviteltiin. Helpottamalla yhteydenpitoa sähköposti on tukehduttanut suuren osan ihmisistä kasvavaan informaatiotulvaan. E-mailin välityksellä työt vyöryvät kotiin. Kaupanpäälle jokainen sähköpostin käyttäjä on varmasti joskus kokenut huonoa omaa tuntoa, kun viesteihin vastaaminen on vaikkapa väsymyksen vuoksi venähtänyt. E-maileihinhan tunnetusti odotetaan vastausta pian ja mieluummin heti.

Allekirjoittanut saa normaalina arkipäivänä muutamasta kymmenestä sataan sähköpostia. Tarkistan e-mailini useaan kertaan päivässä. Käytössä olevia osoitteita minulla on kolme.

Vaikka joskus heikkoina hetkinä tuntuu, että sähköpostia tulee enemmän kuin omiksi tarpeiksi, valtaa ahneus mielen useimpina päivinä. Miksi kotisivuillani kävijät eivät lähetä enempää viestejä? Onpa omituista, ettei siitäkään tuttavasta ole kuulunut pitkään aikaan mitään. Lähettäisi edes sähköpostia. Sehän on niin nopeaa ja helppoa!

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top