MAINOS

Äetsän nuorilla menee mukavasti

Uutiset

Samuli Kinnari

Nuorisosihteerin ja liikuntasihteerin virkojen yhdistämisestä on Äetsässä käyty keskustelua alkutalvesta lähtien. Viime viikolla kunnan nuorisotoimi ja nuorisoneuvosto kutsuivat nuoriso-ohjaaja Katja Laakson johdolla sivistyslautakunnan jäsenet discoon Puuhalaan.

Perjantai-illan bileet olivat tunnelmaltaan mukavan leppoisat. Sivistyslautakunnasta Laakson kutsua noudattivat Samuli Kinnari (kok) ja Joe Rajala (sd). Lautakunnassa on puheenjohtajan lisäksi kuusi jäsentä.

Viime aikoina julkisuudessa on käyty runsaasti keskustelua nuorisokulttuurin muuttumisesta yhä raadollisemmaksi. Puuhalassa mahdolliset ongelmat eivät kuitenkaan peilautuneet. Illan aikana ei esimerkiksi ilmennyt yhtään järjestyshäiriöitä. Loppujen lopuksi myös nuorten maailmassa ongelmia aiheuttavien joukko on hyvin pieni – kuten aikuistenkin keskuudessa.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top