MAINOS

Onko sinulla kotisivu?

Kolumni

Samuli Kinnari

Netti ei vaikuta pullistelevan Äetsän seudulla asuvien yksityishenkilöiden kotisivuja. Luulisi saitteja kuitenkin olevan olemassa.

Itse olen surffaillessani törmännyt vain parin äetsäläisen ja muutaman vammalalaisen kotisivuille. Nuokin vierailut ovat olleet sattumien seurausta. Kokemuksen syvällä rintaäänellä voin kertoa, että hakukoneista ei kovinkaan paljoa ole apua sivujahdissa.

Äetsän tantereilla asustavien sivuilla olisi mukava piipahtaa jo pelkästä uteliaisuudesta. Yksityishenkilöilläkin on perin monenlaisia saitteja. Mielenkiintoisimmat ovat kuin elämänkertoja, joiden tutkiminen on hyvin kiehtovaa. Toista ääripäätä edustavat virheilmoituksen tuottavat osoitteet.

Avasimme Sopuli.netin Linkit-osioon tammikuun loppupuolella oman hakemiston yksityishenkilöiden kotisivuille. Muistathan lisätä joukkoon oman saittisi.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top