MAINOS

Sivistyskeskuksen johtajaksi Aila Rantala?

Uutiset

Samuli Kinnari

Äetsän sivistyskeskuksen johtajaksi voi yllättäen nousta Äetsän koulun (yläaste) rehtori Aila Rantala, jos kunnanjohtaja Eero Mäki-Tanilan esitys menee maanantaina kunnanhallituksessa läpi. Nykyisinhän sivistyskeskuksen johtajan tehtävät ovat kuuluneet lukion rehtorille. Tammikuussa lukion rehtoriksi valittu Seppo Holkeri ei kuitenkaan olekaan kiinnostunut ottamaan sivistyskeskuksen johtajuutta vastaan tässä vaiheessa.

Vielä Pomarkun lukion rehtorina toimiva Seppo Holkeri on lähestynyt Äetsän kunnanhallitusta kirjeitse tammikuun loppupuolella. “Olen valmis ottamaan rehtorin tehtävät vastaan 1.4.2002 alkaen”, Holkeri kirjoittaa. Myöhemmin tekstissä Holkeri mainitsee, että sivistyskeskuksen johtajan tehtäviä hän ei ole halukas ottamaan vastaan tässä vaiheessa. Hän myös toteaa pitävänsä lukion rehtorin ja sivistyskeskuksen johtajan tehtävien yhdistelmää liian raskaana. “En esitä viran vastaanottamiseksi mitään vaatimuksia, vaan ainoastaan toiveita. Te päätätte, miten suhtaudutte toiveisiini”, Holkeri kirjoittaa.

Kunnanjohtaja Eero Mäki-Tanila esittää maanantaina kokoontuvalle kunnanhallitukselle, että Äetsän koulun rehtori Aila Rantala toimii sivistyskeskuksen johtajana 1. huhtikuuta alkaen. Rantala on ollut kunnan koulutoimenjohtaja jonkin aikaa 1990-luvulla.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top