MAINOS

Koskelan pesti Äetsän sivistyskeskuksen johdossa jatkuu

Uutiset

Samuli Kinnari

Äetsän kunnanhallitus päätti maanantai-iltana, että lehtori Helena Koskela hoitaa sivistyskeskuksen johtajan tehtäviä kuluvan vuoden loppuun saakka. Koskela toimii parhaillaan väliaikaisena lukion rehtorina, kunnes virkaan valittu Seppo Holkeri ottaa viran vastaan huhtikuun alussa.

Sivistyskeskuksen johtajan tehtävät ovat jo jonkin aikaa kuuluneet lukion rehtorille. Tammikuussa lukion rehtoriksi valittu Seppo Holkeri ei kuitenkaan ole halukas ottamaan sivistyskeskuksen johtajuutta vastaan ainakaan vielä.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top