MAINOS

Vammalan lukion opiskelijat tuottavat tietoa Vasaralla

Uutiset

Samuli Kinnari

Internetiin putkahti helmikuun alussa uusi, paikallinen verkkojulkaisu. Vammalan lukion opiskelijoiden toimittama Vasara ilmestyy virtuaalisesti kerran kuukaudessa. Lehden päätoimittaja on Marika Klinga.

“Idea Vammalan lukion nettilehdestä oli alkujaan äidinkielenopettaja Marko Vesterbackan. Ja kuten tilaisuus tekee varkaan, niin se tekee myös lehdentekijän. Eli kun Aamulehti tarjosi koulujen käyttöön valmista julkaisuohjelmaa nettiä varten, tartuimme tilaisuuteen”, kertoo päätoimittaja Marika Klinga Vasaran syntyvaiheista. Aviisin toimitusporukka kokoontui ensimmäisen kerran viime joulukuussa.

“Lehtemme on tarkoitettu kaikille nuorille ja nuorenmielisille, lukiomme tapahtumista ja kuulumisista sekä nuorten ajatuksista kiinnostuneille”, pohtii Klinga Vasaran kohderyhmää. “Raportoimme tietysti oman koulumme häppeningeistä, mutta meillä on juttuja myös lukion seinien ulkopuolelta. Ensimmäisestä julkaisustamme saatu palaute vaikuttaa varmasti paljon seuraavien numeroiden sisältöön”, päätoimittaja kertoo. “Terveisiä vaan kaikille: käykää katsomassa ja antakaa palautetta!”

Vasaran ensimmäinen numero tarjoaa muun muassa uutisia Vammalan lukion tapahtumista, arvosteluja ja aivojumppaa.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top