MAINOS

Simon voittoputki

Kolumni

Mika Hyssi

Venla- ja Telvis 2001 –palkinnot eivät nouse Simo Frangénin hattuun. Maisteriksi ja Alivaltiosihteeriksikin tituleerattu tamperelainen vitsiniekka Simo Frangén näkyy ja kuuluu ruudusta.

Maailman ympäri –ohjelman lisäksi veikkonen juonsi Euroviisuja, pokkasi Venla-patsaan Suomen parhaana televisioesiintyjänä ja viime viikolla käteen ojennettiin Telvis 2001 –palkinto suosituimpana miesesiintyjänä. Telvis-huumassa Frangén “kiitti” Jukka Kajavaa “kannustavista” kommenteistaan aviiseissa ja pyysi vielä lisää: Palkintokaapissa on kuulemma tilaa.

Mies mustareunaisten silmälasien takana on häärännyt koomikkona toistakymmentä vuotta. Maisteri-sedän hassuttelut Maailman ympäri –ohjelmassa eivät suinkaan ole kaikki Frangénin kirjoittamia, mutta ehkä herran virallinen, sympaattinen ja hersyttävä koomisuus tekee tikustakin hauskaa.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top