MAINOS

Pirkanmaan liitto edullisin maakuntien liitoista

Uutiset

Samuli Kinnari

Jäsenkuntien maksamien jäsenmaksujen vertailun mukaan Pirkanmaan liitto on Suomen maakuntien liitoista edullisin. Asukasta kohden liiton jäsenmaksu on 5,25 euroa. Seuraavaksi edullisimpia liittoja ovat Uudenmaan liitto ja Varsinais-Suomen liitto. Kallein on Kainuun liitto, jonka jäsenmaksu on 19,93 euroa asukkaalta.

Pirkanmaan lähimaakunnissa Satakuntaliiton kunnat pulittavat jäsenmaksua 8,55 euroa asukkaalta, Hämeen liiton 9,24 euroa asukkaalta, Keski-Suomen liiton 10,39 euroa asukkaalta ja Etelä-Pohjanmaan liiton 9,61 euroa asukkaalta.

Viime vuonna Pirkanmaan liiton varsinaiseen toimintaan suunnatut 33 jäsenkunnan maksuosuudet olivat yhteensä 12 163 600 markkaa.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top