MAINOS

Vauvaraha pyörii paikkakunnalla

Kolumni

Samuli Kinnari

Punkalaitumen kunnanhallitus on päättänyt antaa tänä vuonna syntyville uusille kuntalaisille 300 euron lahjakortit. Muistamiset luovutetaan vuoden alkupuoliskolla maailmaan putkahtaneille vauvoille heinäkuussa ja loppupuoliskolla syntyneille ensi vuoden tammikuussa. Lahjakortit käyvät punkalaitumelaisiin yrityksiin.

Vauvarahan antaminen riihikuivan kahisevan sijaan lahjakorttina on hyvä idea. Sillä tavoin valuutta jää osaltaan turvaamaan kotikunnan palveluja. Kukaties vauvarahalahjakortilla ostoksille lähtevä voi myös yllättyä positiivisesti oman pitäjän tarjonnasta. Ehkä aina ei kannata lähteä merta edemmäs kalaan.

Punkalaitumen kuluvan vuoden talousarviossa lahjakortteihin on varattu 11 773,15 euroa. Toivottavasti summalle riittää ottajia.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top