MAINOS

Työpaikat säilyneet – yrittäjiä kaivataan

Kolumni

Samuli Kinnari

Pirkanmaalla on onnistuttu säilyttämään Euroopan unionin rahoituksen avulla työpaikkoja enemmän kuin on ollut tavoitteena. Mutta yrittäjiä maakunta kaipaa, kuten muukin Suomi. Muutaman kuukauden sisällä useat eri tahot ovat ilmaisseet huolensa siitä, että oman firman perustaminen ei nuoria ihmisiä vaikuta kiinnostavan.

Yrittäjäpulaa ei voi pitää ihmeenä, jos on joskus sattunut tutustumaan firman perustamiseen liittyvään paperisotaan. Yrityksen perustaminen on yksinkertaisesti liian vaikeaa, vaikka siitä onkin kiitettävällä innolla haluttu tehdä helpompaa. Jos varsinaisen paperisodan määrä ei vielä pelota, säikähtää omasta yrityksestä haaveileva viimeistään mitä moninaisimpien lakipykälien ja säännösten määrää.

Mikäli yrittäjäksi ryhtymistä todella haluttaisiin tukea, pitäisi firman perustaminen tehdä sekä helpommaksi että halvemmaksi.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top