MAINOS

Kunnanhallitus lähetti terveisiä sivistyslautakunnalle

Uutiset

Samuli Kinnari

Äetsän kunnanhallitus käsitteli maanantaina sivistyslautakunnan 13. helmikuuta tekemää päätöstä nuorisosihteerin ja liikuntasihteerin virkojen yhdistämisestä. Lautakunnan käsittely ei ole valtuuston talousarviopäätöksen eikä kunnanhallituksen talousarvion täytäntöönpano-ohjeen mukaista. Kunnanhallitus päätti muistuttaa sivistyslautakuntaa siitä, että talousarvion perustelu liikuntasihteerin ja nuorisosihteerin virkojen yhdistämisestä sisältää vähintään 15 000 euroa säästöä palkkausmenoissa kuluvan vuoden aikana. Kunnanhallitus odottaa lautakunnan toimivan viivytyksittä ja noudattavan talousarvion palkkamäärärahoja toiminnan järjestämisessä.

Sivistyslautakunnan ajatus on ollut, että nuorisosihteerin ja liikuntasihteerin virat lakkautettaisiin ja tilalle perustettaisiin vapaa-aikasihteerin virka ja vapaa-aikaohjaajan toimi. Työt jaettaisiin siten, että vapaa-aikasihteeri huolehtisi hallinnollisista tehtävistä ja vapaa-aikaohjaaja toimisi kentällä.

Sivistyslautakunnan päätöksen otti kunnanhallituksen käsittelyyn kunnanjohtaja Eero Mäki-Tanila.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top