MAINOS

Vattenfall Oy:lle plussaa

Kolumni

Samuli Kinnari

Tämän talven myrskyt ovat muutamaan otteeseen saaneet pirkanmaalaisetkin kiristelemään hampaitaan. Varsinkin maaseudulla sähköt ovat puhuripäivinä napsahdelleet poikki, kun puita on kaatuillut linjoille. Näin tiedotusvälineen näkökulmasta yhteen energiataloon on kuitenkin lähetettävä ruusuja: Vattenfall Oy on hoitanut myrskytiedotuksen esimerkillisellä tavalla.

Marraskuun puhurien aikaan Vattenfall Oy kertoi säännöllisesti Pressi.comin välityksellä tuulen aiheuttamista tuhoista ja korjaustöiden etenemisestä. Tiedotusvälineille oli jopa tarjolla runsaasti vapaakäyttöisiä valokuvia myrskyvaurioista. Helmikuisena perjantaina puhaltaneen Tuuli-myrskyn tekemisistä Vattenfall Oy tiedotti kattavasti heti seuraavana maanantaina. Hienoa toimintaa!

Vattenfall Oy:n tiedotteissa on toisinaan myös mukavaa lisätietoa. Kertoessaan myrskyjen aiheuttamien sähkökatkoksien hyvittämisestä asiakkailleen yhtiö lähetti samalla tuloksia Metsäntutkimuslaitoksen myrskyalueilla tekemästä erikoisinventoinnista.

Monen organisaation kannattaisi ottaa oppia Vattenfall Oy:n tiedottamisesta.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top