MAINOS

Kerrostalohampurilainen

Aika helmi

Mika Hyssi

Paikalliset pikkurikolliset täällä Forssassa tuhoavat toisten omaisuutta ikävin seurauksin. Huligaanin tai huligaanijoukon adrenaliinipurkaus muovasi kerrostalon eteisaulan uuteen uskoon: rikkoutunut ikkuna ja lattia kaljapullojen sirpaleilla koristeltuna. Toivottavasti edes sattui.

Yhteistä omaisuutta – puhumattakaan toisen omaisuudesta – ei arvosteta. Viimeisen puolen vuoden sisällä keljut ovat vieneet pesutuvan pesukoneen raha-automaatin, varastaneet matkanestettä autoni tankista ja heittäneet tankin korkin metsikköön, hajottaneet parkkipaikalla yön yli lojuneen auton sivuikkunan ja viimeisimpänä tämä aulan uusiokäyttö. Uskomatonta.

Jossain mättää. Poliisilaitoksen rikosten ennaltaehkäisevässä toiminnassa on aina parantamisen varaa, mutta rikolliselle polulle ei noin vain ajauduta. Ongelmat perheen sisällä, ihmissuhteissa ja rahavaikeudet saavat ihmisen käyttäytymään arvaamattomasti ja jopa itseään vaarantavalla tavalla. Henkinen hyvinvointi on tärkeää.

Mikäli huligaanit jatkavat kerrostalohampurilaisen nauttimista nykyiseen tahtiin, käy yhtä huono flaksi kuin Aki Sirkesalolla: “Annoin pikkusormen, se vei koko käden”.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top