MAINOS

Huittisten paloasema ruostuu ja vuotaa

Uutiset

Samuli Kinnari

Kohtalaisen uusi Huittisten paloasema on huonossa kunnossa. Rakennuksen ulkoseinäelementtien maalipinta on hilseillyt pahoin ja maalaamaton seinäpinta lämpiää voimakkaasti auringonpaisteessa. Lisäksi suojaamattomat peltipinnat ovat paikoitellen alkaneet ruostua ja rakennuksen vesikatto vuotaa erityisesti harjalta. Päivystävien palomiesten lepotilat ovat meluisat ja osa niiden ikkunoista on erittäin huonokuntoisia.

Huittisten kuluvan vuoden talousarviossa paloaseman saneeraukseen on varattu 84 094 euroa. Remontin suunnitelmat ovat valmistuneet kuluvana keväänä. Tarkoituksena on uusia vesikatto, miehistötilojen huonokuntoiset ikkunat ja ajoneuvohallin kulkuovi. Lisäksi rakennukseen asennetaan puinen julkisivuverhous ja räystäät. Lepotilojen äänieristystä parannetaan.

Kaupungin tekninen lautakunta on hyväksynyt paloaseman saneerauspiirustukset.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top