MAINOS

Ehostus tuottaa tulosta

Johtaja

Sopuli.netin uudistuneet internet-palvelut ovat kasvaneet kovalla vauhdilla ja kävijämäärät ovat nousseet sen mukaan, mitä enemmän sivuilla on tarjontaa. Uudistuneen domainin sekä uutis- ja artikkelipalvelun alettua sivuillamme on vieraillut päivittäin noin sata kävijää. Se on jo kiitettävä määrä näin pienelle organisaatiolle.

Pyrkimyksenämme on uudistaa palveluitamme aina tietyin määrä ajoin, mikäli se vain on mahdollista. Tärkein uudistuksen kohteemme on ollut tähän asti internet- palvelumme. Päävastuu Sopuli.netin uudistamisesta kuuluu webmasterillemme, joka on toiminut kunniakkaasti asian suhteen. Tällä hetkellä uusista päivityksistä Sopuli.netissä vastaavat päätoimittaja sekä webmaster.

Voisi sanoa, että Sopuli.netin hiljainen aika on ohi, mikäli pystymme pitämään palvelumme tällä tasolla tai vielä vähän parantamaan. Mitä useammin pystytään parantamaan palvelujen laatua ja tarjontaa, sitä enemmän työ tuottaa tulosta.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top