MAINOS

Kunnes toisin todistetaan

Kenraalin päiväkirja

Mika Hyssi

Kenraali Waterberg ja toiminnanjohtaja Mustikkajoki kiiruhtavat Varusvarikon ylijohtajan pakeille. Ylijohtaja tenttaa sankareita yksitellen.

Kenraali C.W. Waterberg:

“Herra ylijohtaja. Olen osaeläkkeellä toimiva kenraali Carl Warner Waterberg ja lupaan Varusvarikon nimessä kertoa kaiken, mitä minulle on tapahtunut viimeisen kuukauden aikana.

Operaatio: Tiimlavtissap käynnistyi yllättäen käydessäni tapaamassa Mustikkajokea täällä Varusvarikolla. Hän oli jo silloin hyvin hermostunut ja tiesin, että kohta tapahtuu jotain – ja kyllä tapahtuikin.

Kaikki kävi niin äkkiä. Olimme lentokoneessa, jonka nokka osoitti kohti merta. Juoksin ohjaamoon ja huomasin lentäjän tajuttomana. Yritin nostaa konetta, mutta liian myöhään. Sain sentään pelastettua Mustikkajoen varmalta kuolemalta. Kellistin hain kahdella kunnon iskulla.”

“Kiitos ainutlaatuisesta analyysistä. Pidämme kahvitauon. Jatkamme käsittelyä 15 minuutin kuluttua. Poistukaa”, ilmoittaa ylijohtaja.

Toiminnanjohtaja Mustikkajoki:

“Olen Mustikkajoen Reino, tämän Varusvarikon toiminnanjohtaja. Hyvä ylijohtaja, purkaudun teille täysin ja kerron kautta muljahtelevien silmieni mitä minulle ta-pahtui operaatiossa.

Oli kaunis ilta. Kenraali Waterberg poikkesi toimistossani, kun kastelin kukkapenkkiäni. Sihteeri ponkaisi yllättäen pystyyn ja ilmoitti operaatiosta. Minä ja Waterberg olimme ihan pihalla.

Operaatio oli käynnissä, mutta mitään ei tapahtunut. Odotimme lentokonetta tuntikausia. Lopulta lentelimme taivaalla ikuisuuksien ajan. Kenraali Saarenketo selitti ympäripyöreästi operaation tar-koitusta. Valitettavasti Saarenketo oli unohtanut autopilotin pois päältä. Hän loikki pitkin askelin ohjaamoon, mutta liian myöhään. Syöksyimme kohti sinistä merta. Waterberg piti kädestäni kiinni. Päästessämme pinnalle hän vitsaili haista ja pelästytti minut totaalisesti.”

“Eiköhän hörpitä välillä tsufeeta”, ilmoittaa ylijohtaja.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top