MAINOS

Siellä rauhoittuu

Aika helmi

Samuli Kinnari

Onko sinulla kotiseudulla oma lempipaikka? Sellainen, jota muut eivät tiedä. Paikka, jossa voit olla itsesi kanssa ja josta saat voimaa. Minulla on.

Omassa kotiseudun lempipaikassani on metsää, peltoa, vettä ja kalliota. Siellä on rentouttavaa tallustella kaikkina vuodenaikoina. Keväisin lempipaikassa voi nähdä pihlajan kukkivan ja katsella, kun ruoho alkaa vihertää. Kesäisin siellä on rehevää. Syksyisin voi ihmetellä keltaisena tuulessa leikkivää peltoa ja ihastella ruskan värejä. Eräänä syyskuisena päivänä tuijotin lempipaikassani peuraa ja peura tuijotti minua. Talvisin siellä on valkeaa. Joskus jäätynyt vesi muodostaa kalliolle huikeita taideteoksia.

Kiitos lempipaikka, että olet olemassa. Ja kiitos, että sain löytää sinut.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top