MAINOS

Freesit viisut

Kolumni

Samuli Kinnari

Kakkosen mukavassa Laulava sydän -ohjelmasarjassa on kolmena sunnuntaina jammailtu Euroviisuja. Estradilla on nähty muun muassa Marion, Laura, Saija Varjus, Mandi, Heidi Kyrö, Pekka Kuorikoski ja Simo Silmu. Tutuista kappaleista on kuultu hyvin mielenkiintoisia sovituksia.

Euroviisujen karsinnoista ja finaaleista ohjelmaan vuosien varrelta poimitut biisit ovat yllättäneet. Enpä aiemmin tiennyt, että esimerkiksi Vain hieman rauhaa -kappale on joskus ollut mukana kilpailussa.

Laulavan sydämen Euroviisutykityksen ehdottomia helmiä ovat olleet Lauran tulkitsema Lapponia ja Pekka Kuorikosken hoilaama Muukalainen. Upea oli myös Marionin uudelleen lämmittämä Tom tom tom. Kyseisellä kappaleellahan leidi itse saavutti Euroviisujen finaalissa takavuosina sijoituksen, jota korkeammalle ei kukaan suomalainen ole kisoissa yltänyt.

Laulava sydän: Euroviisut, TV2, sunnuntai-iltana 24.3.2002.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top