MAINOS

Hyacinth-setä vetää viimeisiään

Kolumni

Mika Hyssi

Pokka pitää -sarjan setäversio Toinen jalka haudassa naurattaa vielä kahtena sunnuntaina. Mitähän Richard Wilsonin esittämä Victor Meldrew saa vielä aikaiseksi?

BBC:n yksi pitkäkestoisimmista komediasarjoista päättyy Suomessa kahden viikon kuluttua. Kotimaassaan sarjan viimeinen jakso esitettiin vuonna 2000, jolloin tuli kuluneeksi kymmenen vuotta ensimmäisestä Meldrewin sedän toilailusta. Tosin jaksoja on valmistunut aina silloin tällöin ja yhteensä vain 48, mutta laatu korvaa määrän.

Victor Meldrew on etäisesti sukua Hyacinth Bucketille. Huono tuuri ja kiusalliset yhteensattumat eivät jätä setää rauhaan – tosin Victor ei suinkaan ole ainoa, joka kärsii. Hyvät näyttelijät ja rikas käsikirjoitus ei jätä ainakaan Oloneuvosta kylmäksi.

Sarjaa on esitetty myös aiemmin TV1-kanavalla.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top