MAINOS

Lottotädin pallotemppu

Viihteen Pentti

Mika Hyssi

On lauantai-ilta. Pääosa Mastosalolaisista on kokoontunut kunnantalon aulaan seuraamaan suoraa lottoarvontalähetystä. Mastosalon kunnanvaltuusto päätti näet yhteistuumin ostaa elokuvateattereistakin tutun projektorin, ison kankaan ja äänentoistolaitteet, jotta Mastosalon lauantai-iltojen katsotuin ohjelma olisi lähellä kuntalaisia. Kunnan kohta julkaistava matkailuesite kertookin, että Mastosalon kunnantalosta löytyy maailman suurin virallinen valvoja Kaunis Helander.

“Lisää ääntä lottotädille!” kuuluu takarivistä, kun tv-kasvo aloittaa viikottaisen rupeamansa. “Nätti mekko. Onkohan tuo siitä Alasen Sippen mallistosta”, pohditaan kunnantalossa. “Ja loton oikea rivi on 1, 6, 9, 18, 19, 20 ja 31”, toteaa tv-täti ja samassa grillitäti hyppää pystyyn: “Tämä rouva lähtee muille maille! Pitäkää ränsistynyt Mastosalonne. Ja Pentti saa grillin.”

“Hyvät katselijat. Jostain syystä arvontakoneessa on kaksi palloa, joissa kummassakin on numero kuusi. Numeroa yhdeksän ei ole, joten joudumme suorittamaan arvonnan yhden pallon kohdalta uudelleen. Korvaava numero on… 40”, kertoo lottotäti.

“Saanko silti pitää grillin?” kysyy Pentti järkyttyneeltä grillitädiltä.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top